Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Debakl Zvezde protiv Igokee na debiju Radonjića - | K-013 Portal

Debakl Zvezde protiv Igokee na debiju Radonjića

kosarka, kk crvena zvezda, kk igokea, sport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u Laktašima od Igokee sa 85:65, u 12. kolu ABA lige.

Crveno-beli odigrali su katastrofalan meč na debiju novog-starog trenera Dejana Radonjića, čime su zabeležili drugi poraza u regionalnom takmičenju, a Zvezda i Igokea sada imaju identičan skor od 9-2.

U pobedničkom timu najbolji je bio Džeki Karmajkl sa 14 poena, Entoni Klemons dodao je 13 koševa, a dvocifremi su bili još Darko Talić i Edin Atić sa po 10 koševa.

Među crvenom-belima najefikasniji je bili su Kori Volden i Ognjen Dobrić sa po 10 poena.

Domaća ekipa odigrala je odlično prvo poluvreme, dominirala je u svim aspektima igre u odnosu na letargičnu Crvenu zvezdu, koja se u prvih 20 minuta mučila sa odbranom svog koša, ali i sa šutem sa distance.

Košarkaši Igokee imali su fenomenalan procenat šuta iz igre od 75 odsto, Klemons, Karmajkl i Fundić bili su nezaustljivi, što je rezultovalo da tim Dragana Bajića na veliki odmor ode sa viškom od 22 poena (50:28).

U drugom poluvremenu Igokea je nastavila sa dobrom igrom u defanzivi, a već početkom odlučujućih 10 minuta domaćin je došao do velikih 30 poena prednosti (73:43).

Išla je Igokea i do plus 33, ali Zvezda uspela da „ublaži“ poraz i da iz Laktaša ode sa porazom od 20 poena razlike.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.