Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evroliga: Košarkaši Zvezde gostuju Barseloni - | K-013 Portal

Evroliga: Košarkaši Zvezde gostuju Barseloni

evroiliga, kosarka, kk crvena zvezda, sport

Košarkaši Crvene zvezde večeras u 21 sat gostuju Barseloni u 10. kolu Evrolige. Trener crveno-belih Saša Obradović rekao je da se nada da će njegova ekipa napraviti iznenađenje.

Zvezda susret protiv trenutnog lidera u Evroligi (skor 7-1) dočekuje posle pobede protiv Armanija u Milanu.

"Igramo protiv još jedne ekipe koja je favorit za TOP 4. Puno kvaliteta na svakoj poziciji. Igraju kod kuće, imaju ulogu favorita. Kada igramo protiv ekipa koje su uslovno rečeno "na papiru" bolje, vrlo je važno i kakav utisak ostavljate. Očekujem da odigramo dobro i zašto da ne - da iznenadimo ako nam se ukaže šansa", rekao je Obradović za klupski sajt.

Prvotimac Zvezde Marko Jagodić-Kuridža rekao je da očekuje izuzetno tešku utakmicu, ali i da ekipa u Barselonu dolazi u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Milanu.

"To ne znači da idemo tamo sa namerom da ne odigramo dobru, čvrstu utakmicu i pokušamo da iznenadimo Barselonu. Igraju sjajno, što se vidi i po njihovom plasmanu na tabeli. Prvi su i to zasluženo. Popunjeni su na svim mestima, ne zna se odakle preti veća opasnost i svako u rukama te večeri može da ima veliki broj poena. Predvodi ih Mirotić fantastičan igrač, ali daleko da su ostali manje kvalitetni. Moramo da odigramo kao u Milanu konstantno i strpljivo i imaćemo našu šansu", rekao je Jagodić-Kuridža.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.