Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Evroliga: Zvezdu očajan finiš koštao poraza od Bajerna - | K-013 Portal

Evroliga: Zvezdu očajan finiš koštao poraza od Bajerna

zvezda, bajern, evroliga, kosarka, sport

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Minhenu od Bajerna sa 59:74 (14:18, 17:15, 20:22, 8:19), u utakmici sedmog kola Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bili su Džoni O'Brajant sa 17 poena i pet skokova i Kori Volden sa 12 poena. Džordan Lojd dodao je devet poena, uz četiri skoka i tri asistencije, Lengston Hol osam poena, a Marko Jagodić-Kuridža sedam.

U ekipi Bajerna, koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri, najefikasniji sa po 15 poena bili su Nik Vejler-Beb i Vejd Boldvin. Srpski košarkaš, bivši igrač Partizana Vladimir Lučić postigao je 12 poena, a Džejlen Rejnolds osam poena i 11 asistencija.

Zvezda je odigrala šest utakmica i ima dve pobede i četiri poraza na 14. mestu na tabeli. Bajern koji ima meč više, nalazi se na trećem mestu sa pet pobeda i dva poraza.

Zvezda će u sredu 11. novembra igrati protiv Asvela ranije otkazanu utakmicu četvrtog kola, a zatim će dva dana kasnije u osmom kolu dočekati Real Madrid.

Bajern će u petak u osmom kolu igrati na svom terenu protiv Valensije.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.