Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Filipovski napustio Partizan, Matović novi trener - | K-013 Portal

Filipovski napustio Partizan, Matović novi trener

aba liga, filipovski napustio partizan, matovic novi trener partizana, kosarka, sport

Sašo Filipovski više nije trener prvog tima Košarkaškog kluba Partizan, saopšteno je na sajtu kluba.

Kako se navodi, nakon poraza od Cibone u subotu dosadašnji trener crno-belih i njegov asistent Boban Mitev, obavili su razgovor sa upravom kluba i postignut je sporazum o prekidu saradnje.

Filipovski i Mitev su u Partizan došli 5. novembra 2020. godine, nakon što je mesto šefa stručnog štaba ostalo upražnjeno odlaskom Vlada Šćepanovića.

Pod vođstvom Saše Filipovskog, crno-beli su ostvarili plasman u Top 16 fazu Evrokupa i polufinale Kupa "Radivoj Korać".

Ipak, serija loših rezultata, pre svega u ABA ligi, dovela je do toga da trener i uprava kluba sednu za sto i dogovore se o prekidu saradnje.

Šef stručnog štaba do kraja sezone biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu crno-belih nalazi od leta 2017. godine.

Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima.

Matovićev asistent biće koordinator mlađih selekcija Dejan Mijatović, koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/18, odnosno Vlada Šćepanovića na početku tekuće sezone.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS