Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jokić i Adetokunbo najbolji igrači NBA lige u martu i aprilu - | K-013 Portal

Jokić i Adetokunbo najbolji igrači NBA lige u martu i aprilu

nba liga, nikola jokic

Košarkaš Denvera Nikola Jokić i Janis Adetokunbo iz Milvokija proglašeni su danas za najbolje igrače NBA lige u martu i aprilu.

Srpski centar Nikola Jokić najbolji je igrač Zapadne konferencije u martu i aprilu nakon što je u 12 pobeda i devet poraza predvodio ekipu sa 31,6 poena, 13,7 skokova i 7,5 asistencija prosečno po utakmici.

On je u poslednjih pet utakmica regularnog dela sezone u svakom meču postizao najmanje po 30 poena, uključujući i 41 poen protiv San Antonija, 5. aprila. Nagetsi su skorom 48 pobeda i 34 poraza obezbedili mesto šestog nosioca u plej-ofu Zapadne konferencije, a u prvom kolu igraće protiv Golden Stejta.

Grčki centar Janis Adetokunbo u martu i aprilu prosečno je postizao 31,5 poena, uz 12,3 skoka i pet asistencija, a za to vreme aktuelni šampion ostvario je skor od 14 pobeda i šest poraza u Istočnoj konferenciji.

Baksi su u regularnom delu sezone zabeležili 51 pobedu i 31 poraz, treći su nosioci u plej-ofu, gde će u prvom kolu igrati protiv Čikaga.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.