Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jokić i Marej bolji od Jute i Mičelovih 57 poena - | K-013 Portal

Jokić i Marej bolji od Jute i Mičelovih 57 poena

Košarkaši Denvera poveli su sa 1-0 u plej-ofu NBA lige, pošto su večeras pobedili Jutu posle produžetka sa 135:125.

Posle velike borbe i fantastične igre oba tima, pobednik je odlučen posle dodatnog perioda, u kom su Nikola Jokić i Džamal Mari bili na visini zadatka.

Uzbudljiva završnica regularnog dela pripala je Nagetsima, koji su serijom poena Marija vratili prednost na svoju stranu, ali je košarkaš Jute Donovan Mičel 20 sekundi pre kraja izjednačio.

Imao je Denver poslednji napad, ali Jokić nije pogodio za trijumf, pa je meč otišao u produžetak.

Ekipa Majka Melouna odlično je odigrala u dodatnih pet minuta, više od dva i po minuta nije dozvolila Juti da postigne koš, dok Džezeri nisu imali rešenje za Jokića i Marija, koju su overili trijumf za vođstvo u plej-ofu.

Mari je meč završio sa 36 poena, devet asistencija i pet skokova, dok je Jokić ostvario dabl-dabl sa 29 poena (11/21 šut iz igre), 10 skokova i tri dodavanja.

Među Džezerima briljirao je Donovan Mičel, koji ubacio 57 poena (19/33 šut iz igre), što je i rekord nekog igrača Jute u plej-ofu, ali ni taj učinak uz devet skokova i sedam asistencija nije bilo dovoljno za pobedu protiv Denvera.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.