Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Juta savladala Denver, Jokić zbog povrede završio meč posle prvog poluvremena - | K-013 Portal

Juta savladala Denver, Jokić zbog povrede završio meč posle prvog poluvremena

juta, denver, nikola jokic, nba liga

Košarkaši Jute pobedili su noćas na svom terenu ekipu Denvera sa 122:110, i tako su toj ekipi naneli drugi uzastopni poraz u NBA ligi.

Rudi Gober predvodio je tim iz Solt Lejk Sitija sa dabl-dabl učinkom od 23 poena i 16 skokova, Donovan Mičel je postigao poen manje uz šest asistencija, a Džordan Klarkson je dodao 19 poena.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je zbog povrede kolena meč završio dva minuta pre kraja prvog poluvremena, a za 15 minuta na terenu upisao je 24 poena, uz po šest skokova i asistencija za ekipu Denvera.

Vil Barton je u porazu svog tima dodao 21 poen uz četiri skoka, dok je Eron Gordon postigao poen manje uz sedam skokova.

Juta je i dalje bez poraza sa tri pobede, dok je Denver na učinku 2/2.

U prvom domaćem meču novog trenera Dalasa Džejsona Kida njegov tim je zabeležio pobedu protiv Hjustona sa 116:106.

Luka Dončić je predvodio tim sa 26 poena, 14 skokova i sedam asistencija, a Redži Bulok i Tim Hardvej su dodali po 16 poena.

Srpski košarkaš Boban Marjanović je za Dalas odigrao nešto više od devet minuta, i upisao je 11 poena uz četiri skoka.

Erik Gordon je za goste postigao 22 poena, Kristijan Vud je upisao 16 poena uz 17 skokova, a Danijel Tajs je zabeležio poen manje i 10 skokova.

Dalasu je ovo druga pobeda uz jedan poraz, dok Hjuston ima jednu pobedu i tri poraza.

Golden Stejt je do četvrte pobede iz isto toliko mečeva došao na gostovanju kod Oklahome sa 106:98.

Stefen Kari je upisao 23 poena, uz šest skokova i četiri asistencije, Endrju Vigins je postigao 21 poen, a Demion Li je dodao poen manje.

Nemanja Bjelica je za nešto više od sedam minuta postigao dva poena uz dva skoka za gostujuću ekipu.

Šej Gildžes-Aleksander je u poraženom timu upisao 30 poena uz četiri asistencije, Džeremaja Robinson-Erl je zabeležio 12 poena uz pet skokova, dok je srpski igrač Aleksej Pokuševski dodao devet poena i četiri skoka.

Oklahoma je i dalje bez pobede nakon četiri odigrane utakmice u NBA ligi.

Do pobede je na gostovanju posle produžetka došla ekipa Los Andjeles Lejkersa, koja je savladala San Antonio sa 125:121.

Entoni Dejvis je za tim iz Kalifornije zabeležio 35 poena uz 17 skokova i četiri asistencije, Rasel Vestbruk je takodje upisao dabl-dabl učinak od 33 poena i 10 skokova, dok je Malik Monk dodao 17 poena.

Austrijski košarkaš Jakob Peltl je za San Antonio upisao 27 poena i 14 skokova, Dedžont Marej je zabeležio tripl-dabl sa 21 poenom, 15 asistencija i 12 skokova, a Loni Voker je takodje upisao 21 poen.

Lejkersi imaju učinak 2/2, dok je San Antonio na skoru 1/3.

Njujork Niksi su na svom terenu pobedili Filadelfiju sa 112:99, i sada imaju tri pobede i poraz, a Filadelfija je na učinku od dve pobede i dva poraza.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.