KK Tamiš slavio u duelu sa KK Napretkom iz Aleksinca rezultatom (69:66) -

KK Tamiš slavio u duelu sa KK Napretkom iz Aleksinca rezultatom (69:66)

Pobedom i ujedno revanšom iz predhodnog susreta ekipa Bojana Jovičića je povećala šanse za opstanak u ligi dok ekipi Napretka je potrebna samo još jedna pobeda za osiguravanje Superlige Srbije.

pancevo, beograd, novi sad

Utakmica koja nije bila tako lepa za oko je posledica ogromnog pritiska domaćina koji je veći deo susreta bio u blagom vođstvu i svu svoju koncentraciju su usmerili ka sprovođenju dogovorene strategije za susret. Sa druge strane igrači Napretka su održavali rezultatski balans koji je varirao od 5 do 10 poena. Goste nije poslužio šut kao u prvom susretu i to je bila olakšavajuća okolnost za ekipu Tamiša koji je uspeo da nadskoči ekipu Napretka i kazni svaki promašaj, tako da je u jednom trenutku naj veća prednost domaćina iznosila 12 poena. Samu završnicu susreta u 4 četvrtini možemo slobodno reći da je odlučila penal zavrčnica u kojoj je Tamiš bio efikasniji iako su poslednju četvrtinu dobili gosti (18:17 ,19:17 ,14:11 ,18:21).

Najefikasniji kod domaćina Derrick Steven Fenner JR sa 21 poenom Aleksa Čabrilo 16 Jarrid Cole Rhodes Predrag Prlja Miloš Nikolić sa po 8 poena Lučić Radović 3 Pavićević 2.

Kod gostiju Bogdan Mikavica 13 Luka Milojević Nemanja Karalić 10 Aleksandar Ilkić Lazar Stanković sa po 8 Nilola Raičević Slaviša Bogavac i Dušan Ognjenović sa 4 poena Dimitrije Raičević 3

U sledećem 25. predposlednjem kolu KLS Tamiš gostuje ekipi sa dorćola KK Dynamic Vip Pay, a Napredak putuje u Vršac.

(KK Tamiš, foto: KK Tamiš)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com