Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KK Tamiš slavio u duelu sa KK Napretkom iz Aleksinca rezultatom (69:66) - | K-013 Portal

KK Tamiš slavio u duelu sa KK Napretkom iz Aleksinca rezultatom (69:66)

Pobedom i ujedno revanšom iz predhodnog susreta ekipa Bojana Jovičića je povećala šanse za opstanak u ligi dok ekipi Napretka je potrebna samo još jedna pobeda za osiguravanje Superlige Srbije.

KK Tamiš slavio u duelu sa KK Napretkom iz Aleksinca rezultatom (69:66)

Utakmica koja nije bila tako lepa za oko je posledica ogromnog pritiska domaćina koji je veći deo susreta bio u blagom vođstvu i svu svoju koncentraciju su usmerili ka sprovođenju dogovorene strategije za susret. Sa druge strane igrači Napretka su održavali rezultatski balans koji je varirao od 5 do 10 poena. Goste nije poslužio šut kao u prvom susretu i to je bila olakšavajuća okolnost za ekipu Tamiša koji je uspeo da nadskoči ekipu Napretka i kazni svaki promašaj, tako da je u jednom trenutku naj veća prednost domaćina iznosila 12 poena. Samu završnicu susreta u 4 četvrtini možemo slobodno reći da je odlučila penal zavrčnica u kojoj je Tamiš bio efikasniji iako su poslednju četvrtinu dobili gosti (18:17 ,19:17 ,14:11 ,18:21).

Najefikasniji kod domaćina Derrick Steven Fenner JR sa 21 poenom Aleksa Čabrilo 16 Jarrid Cole Rhodes Predrag Prlja Miloš Nikolić sa po 8 poena Lučić Radović 3 Pavićević 2.

Kod gostiju Bogdan Mikavica 13 Luka Milojević Nemanja Karalić 10 Aleksandar Ilkić Lazar Stanković sa po 8 Nilola Raičević Slaviša Bogavac i Dušan Ognjenović sa 4 poena Dimitrije Raičević 3

U sledećem 25. predposlednjem kolu KLS Tamiš gostuje ekipi sa dorćola KK Dynamic Vip Pay, a Napredak putuje u Vršac.

(KK Tamiš, foto: KK Tamiš)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS