Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KLS: Košarkaši Tamiša pobedili Dunav rezultatom 89:85 - | K-013 Portal

KLS: Košarkaši Tamiša pobedili Dunav rezultatom 89:85

kosarka, tamis, pancevo, sport

Utakmicom 11. kola između dva poznata rivala ni ovog puta nije izostala neizvesna završnica. Izabranici Bojana Jovičića su od samog starta susreta vodili na semaforu i to do poslednje sekunde nisu ispuštali.

Prvu četvrtinu Tamiš je započeo furiozno sa preciznim šutevima i nakon 5 minuta igre dostigao dvocifrenu razliku.

Drugu četvrtinu bi se igra opisala koš za koš sa dosta izgubljenih lopti sa obe strane, na poluvreme se otišlo sa rezultatom 44:37.

Treća deonica pripala je domaćinu identičnim rezultatom kao iz prve četvrtine i Tamiš je dosta relaksirano ušao u poslednju četvrtinu susreta u kojoj se Dunav rezultatski vratio sa plejadom šuteva za 3 poena i na samo 5 minuta do isteka meča imao zaostatak od 3 poena i doveo domaćina u neizvesnu završnicu.

Na scenu stupaju centri Tamiša sa svojim ofanzivnim skokovima i Ivan Smiljanić koji uspostavlja ravnotežu u broju postignutih trojki sa obe strane.

Sa primljenih 32 poena u poslednjoj četvrtini na domaćem parketu vidno je bio rezigniran i trener Bojan Jovičić koji je sa dva tajm-auta pokušao da konsoliduje ekipu i vrati ih u utakmicu koja je krenula u sasvim suprotan pravac. Odbranio se Tamiš i ostavio 2 boda kod kuće u jednoj borbenoj utakmici koja je samo naizgled rezultatski izgledala dobro po domaćina.

Sledeće 12 kolo Tamiš gostuje Kolubari iz Lazarevca dok će Dunav ugostiti Slogu iz Kraljeva.

(KK Tamiš)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.