Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Crvene zvezde posle drame pobedili Olimpijakos - | K-013 Portal

Košarkaši Crvene zvezde posle drame pobedili Olimpijakos

zvezda, evroliga

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na gostovanju ekipu Olimipijakosa 90:86 (20:21, 20:23, 24:17, 25:24) u okviru 15. kola Evrolige.

Crveno-beli su tako upisali novu pobedu posle poraza od Olimpije iz Milana u prethodnom kolu, dok je Olimpijakos upisao drugi vezani poraz.

U Pireju je viđen dinamičan pocetak utakmice pošto su obe ekipe bile raspoložene, pogotovo za tri poena. Nedović i Lazarević bili su dvojac koji je vukao Zvezdu protiv raspucanog Vezenka. U drugoj četvrtini Slukas je preuzeo ulogu lidera i počeo da pogađa šuteve. Petrušev i Vildoza su se probudili u ekipi Zvezde i doneli bitne poene pred poluvreme.

Nastavio je Petrušev u istom ritumu i u trećoj deonici. Uz Mitrovića je najzaslužniji za seriju od 10:1 koja je preokrenula rezultat u korist njegove ekipe. Dobrić se na pravi način istakao u poslednjoj četvrtini i uz agresivnu odbranu doneo ekipi crveno-belih prednost od 11 poena.

Domaća ekipa je pokušala preko penal završnice da preokrene razultat ali posle promašaja Slukasa, sa linije za slobodna bacanja na drugoj strani bio je precizan Vildoza koji je time postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda sada ima učinak 8-7, dok Olimpijakos ima 10-5.

U ekipi Crvene zvezde istakli su se Luka Vildoza sa 21 poenom i Filip Petrusev sa 14 poena , dok je u domaćoj ekipi najbolji bio Tarik Blek koji je upisao 14 poena.

Crno-beli u narednom kolu, 30. decembra dočekuju ekipu Barselone.

Zvezda u rekordnom roku rasprodala "Pionir" za Barselonu

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su karte za utakmicu 16.kola Evrolige sa Barselonom rasprodate u rekordnom roku.

Klub je u četvrtak preko svog tiketing partnera "tickets.rs" pustio na svojim prodajnim mestima i online, karte u prodaju za ovu utakmicu, a već oko 11.30 časova sve karte koje su bile na raspolaganju su rasprodate.

Klub će nakon realizacije rezervacija pustiti u prodaju mali kontigent karata – i to samo u slučaju da neka od rezervacija bude nerealizovana.

Utakmica Crvena zvezda – Barselona na programu je 30. decembra u 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.