Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Zvezde izgubili od Barselone u Evroligi - | K-013 Portal

Košarkaši Zvezde izgubili od Barselone u Evroligi

evroliga, crvena zvezda, kosarka, sport

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras na gostujućem terenu od Barselone sa 65:76 (6:19, 16:20, 22:22, 21:25), u utakmici 10. kola Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Dejan Davidovac sa 12 poena, Duop Rit postigao je devet poena uz četiri skoka, dok je Emanuel Teri utakmicu završio sa devet poena i šest skokova. Lengston Hol i Ognjen Dobrić postigli su po osam poena.

Barselonu je predvodio Nikola Mirotić sa 23 poena i četiri skoka. Svi igrači španskog tima upisali su se medju strelce, Pjer Oriola pobedi je doprineo sa 12 poena i pet skokova, a Nik Kalates sa 10 poena i osam asistencija.

Zvezda je loše počela utakmicu, u prvoj četvrtini postigla je samo šest poena. Kako je utakmica odmicala španski tim je uvećavao prednost, a u trećoj deonici stekao je najveću razliku od 22 poena.

Beogradski tim je u poslednjoj deonici uspeo da smanji zaostatak na sedam poena, 62:69, ali više od toga nije mogao, pa je pretrpeo šesti poraz u Evroligi.

Zvezda je 12. na tabeli sa četiri pobede i šest poraza, a Barselona je prva sa osam pobeda i porazom, uz utakmicu manje.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.