Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Zvezde protiv Olimpijakosa traži dobru igru i pobedu - | K-013 Portal

Košarkaši Zvezde protiv Olimpijakosa traži dobru igru i pobedu

kosarka, sport, zvezda, olimpijakos

Košarkaški Crvene zvezde večeras od 19 sati igraju protiv Olimpijakosa u 13. kolu Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić". Trener Saša Obradović izjavio je da njegov tim mora da odigra dobru utakmicu ako žele pobedu.

"Bez obzira na činjenicu da igraju najmanji broj utakmica od svih ekipa u Evroligi, košarkaši Olimpijakosa imaju ogromno iskustvo, imaju pretnje na svim pozicijama, odlične igrače, i rekao bih, najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, u vidu Slukasa i Spanulisa koji su godinama važni u evropskoj košarci. Odlični "fizikalci" na pozicijama visokih igrača, koji uz to i odlično trče, pozicioniraju i odlično skaču. To je nešto na šta moramo da obratimo takođe pažnju kako bi pobedili u toj utakmici", rekao je Obradović.

On je naveo i da Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri četiri nedelje, kada su imali problema sa koronom i povredama nekih igrača.

"Sada izgledaju drugačije. Svi su tu i vratili su se na odličan način ovom pobedom u Barseloni. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova" rekao je trener crveno-belih.

Prvotimac Ognjen Dobrić ističe da ih očekuje vrlo neugodan protivnik koji uz to stiže u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Barseloni.

"Vrlo iskusna ekipa koja ima dovoljno vremena da se priprema za jedino takmičenje, a to je Evroliga, jer nemaju nikakvih obaveza u domaćem šampionatu. Moramo da gledamo samo sebe. Moramo da pronađemo naš ritam, da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pobede. Neće biti lako, ali želimo da se vratimo našoj igri koja nas je krasila u prethodnom periodu i donosila nam pobede u ovakvim mečevima", rekao je Dobrić.

Zvezda trenutno ima skor od 4-8, dok je Olimpijakos na šest pobeda i pet poraza.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.