Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lejkersi savladali Denver, Jokić upisao 12 poena - | K-013 Portal

Lejkersi savladali Denver, Jokić upisao 12 poena

Košarkaši Denver nagitsa poraženi su derbiju Zapada od Los Anđeles lejkersa rezultatom 124:121. U porazu svog tima Nikola Jokić postigao je 12 poena, imao četiri asistencije i jedan skok.

Dva tima odigrali su uzbudljiv duel u Orlandu a tim iz El-Eja je do pobede došao trojkom Kuzme u poslednjim sekundama meča.

Lejkersi su se pobedom nad Nagetsima učvrstili na prvoj poziciji Zapadne konferencije sa skorom 52:18, dok je tim iz Kolorada ostao na trećem mestu sa 46 pobeda i 25 poraza.

Tim iz Kalifornije predvodio je jedan od najboljih tandema NBA lige - Lebron Džejms i Entoni Dejvis. Prvi je ubacio 29 poena i imao 12 uspešnih dodavanja za 38 minuta na parketu. "Obrva"je postigao dva poena manje, šest puta bio najviši u skoku i imao pet asistencija.

Odličan je bio i "meč viner" Kajl Kuzma sa 25 poena i i šest skokova.

U redovima Denvera Nikola Jokić ubacio je 12 poena (4-7), imao četiri skoka i jednu asistenciju za nešto više od 25 minuta provedenih na parketu.

Najefikasniji u timu Majka Melouna bio je Pi-Džej Dozier sa 15 poena, a čak osam igrača je imalo dvocifreni broj poena.

(RTS)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS