Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milvoki bolji od Filadelfije, pobeda Klipersa u derbiju Los Andjelesa - | K-013 Portal

Milvoki bolji od Filadelfije, pobeda Klipersa u derbiju Los Andjelesa

milvoki, filadelfija, kosarka

Košarkaši Milvokija pobedom su počeli novu sezonu u NBA ligi, pošto su prošle noći slavili u gostima protiv Filadelfije sa 90:88.

Pobednika na ovom meču odlučila je trojka Veslija Metjusa 24 sekunde pre kraja nakon dodavanja Grejsona Alena iz auta.

„Bila je to sjajna odluka i Ves je uspešno to rešio“, rekao je posle meča Janis Adetokunbo bio blizu tripl-dabl učinka pošto je ubacio 21 poen, uz 13 skokova i osam asistencija.

Bruk Lopez je za pobednički tim dodao 17 poena, dok je Alen postigao 12 poena.

U redovima Filadelfije, koja je upisala drugi poraz, najbolji je bio Džejms Harden sa 31 poenom, dok je Tajris Maksi dodao 15 poena.

Džoela Embida su potpuno „zatvorili“ Lopes i Adetokunbo pa se u drugom poluvremenu nije upisao u strelce. Embid, koji je posle utakmice odbio da razgovara sa medijima, završio je ovaj duel sa 15 poena i 12 skokova.

U drugom meču odigranom rano jutros Los Andjeles Klipersi su u gostima bili bolji od Los Andjeles Lejkersa sa 103:97. Klipersi su upisali prvu pobedu, dok je Lejkersima ovo bio drugi poraz u novoj sezoni.

Kavaj Lenard je u svojoj prvoj utakmici posle 16 meseci i teške povrede kolena ubacio 14 poena i sedam skokova, Pol Džordž je meč završio sa 15 poena, koliko je ubacio i Džon Vol.

Najefikasniji u Lejkersima bio je Loni Voker sa 26 poena, poen manje je ubacio Entoni Dejvis, dok je Lebron Džejms postigao 20 poena uz deset skokova. Podbacio je Rasel Vestbruk koji je postigao samo dva poena i imao šut iz igre 0:11.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS