Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Napredak iznenadio Tamiš - | K-013 Portal

Napredak iznenadio Tamiš

kls, kk tamis, kk napedak jkp, kosarka, sport

U 19. kolu Košarkaške lige Srbije, košarkaši Tamiša pretrpeli su drugi poraz zaredom. Po drugi put u sezoni od Pančevaca je bio bolji aleksinački Napredak JKP.

Tamiš je dobro započeo utakmicu. Brevin Pricl je sjajno otvorio utakmicu, odmah pogodio otvorene šuteve. Kod gostiju od samog početka Uroš Duvnjak i Đorđe Simeunović su bili poentetski raspoloženi.

U drugoj deonici, Tamiš je imao raznovrsnu igru u napadu, zahvaljujući novom Amerikancu Džonatanu Džordanu, koji je do poluvremena podelio 7 asistencija, ali to nije bilo dovoljno za značajniju prednost, jer su izabranici trenera Jovičića promašili nekoliko zicera.

U trećoj deonici delovalo je da Tamiš drži sudbinu utakmice u svojim rukama. Pavićević je dominirao pod obručevima.. U poslednjoj deonici, igru gostiju pokrenuo je Karalić preko niskog posta. Krstanović i Pavićević su napravili po peti faul, pa je na poziciji pet igrao mladi Anđušić. Iskusni gosti su to mudro koristili i "krckali" prednost domaćih. Tamiš nije pronalazio ritam u napadu, dok su kod gostiju Simeunović i Duvnjak dominirali. U neizvesnoj završnici na +1 za Napredak, Manojlović je promašio oba slobodna bacanja. Tamiš je pravio faul, Simeunović je prvo bacanje pogodio, drugo promašio i vreme za igru je isteklo. Na kraju, Tamiš - Napredak JKP 86:88.

(kk Tamiš)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.