Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nedović ne igra protiv Italije, u tim se vraćaju Milutinov i Gudurić - | K-013 Portal

Nedović ne igra protiv Italije, u tim se vraćaju Milutinov i Gudurić

kosarka, nedovic

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović propustiće predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Italije, dok se u tim vraćaju Nikola Milutinov i Marko Gudurić, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kako je naveo medicinski tim reprezentacije, Nedović je tokom jednog duela na sinoćnoj prijateljskoj utakmici protiv Slovenije u Ljubljani doživeo pad koji je izazvao hematom na mišiću.

„Nakon obavljenih pregleda i postavljanja precizne dijagnoze, Nedović je započeo terapije i neće biti u timu na sutrašnjem meču protiv Italije“, navodi se u saopštenju.

Nikola Milutinov i Marko Gudurić, koji nisu igrali u Ljubljani, vraćaju se u tim, dok Nemanja Bjelica po planu nastavlja sa terapijama, dodaje se u saopštenju.

Posle prijateljske utakmice protiv Slovenije u kojoj je domaćin pobedio posle produžetka (97:92), reprezentacija Srbije je danas je otputovala u Hamburg, gde će u petak i subotu učestvovati na „Superkupu“.

Srbija od 18.00 igra protiv Italije, dok se od 20.30 sastaju Nemačka i Češka. Meč za treće mesto je u subotu u 16.00, a finale od 18.30.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.