Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Biće teško u Skoplju, ali idemo na pobedu - | K-013 Portal

Obradović: Biće teško u Skoplju, ali idemo na pobedu

obradović, partizan

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv ekipe MZT u Skoplju u drugom kolu regionalne ABA lige.

"Nastavljamo seriju putovanja, naravno sa velikim respektom prema ekipi MZT-a. Znamo da će utakmica, kao i svaka u ovoj ligi biti teška. Sigurno će oni imati veliku želju da u prvoj utakmici pred svojim navijačima odigraju veoma dobro. Ono što mi treba da uradimo je da izađemo sa maksimalnom koncentracijom i igramo na nivou koji je potreban da se dobije utakmica", rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

"Crno-beli" su u subotu doputovali u Beograd iz Berlina, a već danas idu za Skoplje.

"To je ono što su govorili i iskusniji igrači i treneri. Ritam Evrolige je neumoljiv. MZT je ekipa koja je ušla iz druge i prvu ABA ligu, imali smo sastanak i trening gde smo pokušali da ispravimo greške koje smo činili protiv Albe i da se što je bolje moguće spremimo za sutrašnju utakmicu", istakao je košarkaš Partizana Uroš Trifunović.

Utakmica između MZT-a i Partizana biće odigrana sutra u Skoplju od 16 sati.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.