Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Oklahoma pobedila Denver, 13 poena Jokića - | K-013 Portal

Oklahoma pobedila Denver, 13 poena Jokića

nba liga, kosarka, denver, nikola jokic

Košarkaši Oklahome pobedili su noćas Denver sa 108:94 i ostvarili treću uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Oklahomu je predvodio Šej-Gildžes Aleksander sa 27 poena, 12 asistencija i 11 skokova, što je bio njegov drugi tripl-dabl u karijeri. On je prvi košarkaš Tandera koji je ostvario tripl-dabl učinak u utakmici na domaćem terenu od Rasela Vestbruka u sezoni 2018/2019.

Darijus Bejzli postigao je 17 poena uz 11 skokova, Lu Dort 15, a Džeremaja Robinson-Erl i Džoš Gidi po 14 poena. Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski nije se upisao medju strelce, a imao je jedan skok i ukradenu loptu.

U ekipi Denvera najefikasniji je bio Nikola Jokić sa 13 poena, uz sedam skokova i tri asistencije. Aron Gordon dodao je 12, a Monte Moris 10 poena.

Trener Denvera Majk Meloun rekao je da mu se nije svidelo kako igraju starteri, pa je odlučio da ih ostavi na klupi u četvrtoj četvrtini.

„Kao trener, vodim računa o tome kada igraš i takmičiš se i igraš na pravi način. Mi to nismo imali u grupi prvotimaca“, naveo je on.

Denver nije igrao od 17. decembra pošto je utakmica sa Bruklinom odložena jer Netsi nisu imali dovoljan broj igrača zbog korona virusa i povreda.

Košarkaši Orlanda pobedili su Atlantu sa 104:98 i naneli joj sedmi uzastopni poraz na domaćem terenu. Franc Vagner bio je najefikasniji u ekipi Orlanda sa 25 poena, Geri Heris postigao je 17, a Robin Lopez 10 poena uz 11 asistencija.

Kem Rediš bio je najbolji u timu iz Atlante sa 34 poena, a Džon Kolins dodao je 28 poena i 12 skokova. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović postigao je šest poena i imao je dva skoka, dve asistencije i dve ukradene lopte.

Košarkaši Bostona pobedili su Klivlend sa 111:101 i prekinuli niz Kavalirsa od šest pobeda. Džejlen Braun predvodio je pobednički tim sa 34 poena, Robert Vilijams dodao je 21 poen, uz 11 skokova i sedam asistencija, a Džejson Tejtum 18 poena, devet skokova i pet asistencija.

U timu Klivlenda nije bilo osmorice igrača, a najefikasniji je bio Darijus Garland sa 28 poena. Kevin Lav dodao je 18 poena i 12 skokova.

Košarkaši Milvokija prekinuli su niz od dva poraza, pošto su pobedili Hjuston sa 126:106. Bakse su predvodili Džru Holidej sa 24 poena i 10 asistencija i Kris Midlton sa 23 poena i šest asistencija. Džordan Nvora dodao je 18 poena i devet skokova, a Demarkus Kazins 18 poena i osam skokova.

Četvrtu uzastopnu utakmicu u timu nije bilo Janisa Adetokunba zbog korona virusa.

Najefikasniji u timu Hjustona bio je Kristijan Vud sa 20 poena i 11 skokova.

Los Andjeles Klipersi pobedili su Sakramento sa 105:89 i prekinuli niz od tri poraza. Erik Bledso bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 19 poena, osam skokova i sedam asistencija. Pol Džordž imao je 17 poena, šest asistencija i pet ukradenih lopti, a sa 17 poena utakmicu je završio i Serž Ibaka.

Tajris Halibarton bio je najefikasniji u ekipi Sakramenta sa 22 poena i 13 asistencija.

Utakmica Čikaga i Toronta je odložena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.