Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan pobedio Trent i obezbedio prednost domaćeg terena, sa Uniksom za polufinale - | K-013 Portal

Partizan pobedio Trent i obezbedio prednost domaćeg terena, sa Uniksom za polufinale

Košarkaši Partizana savladali su na svom parketu ekipu Trenta sa 91:75 u poslednjem meču Top16 faze Evrokupa. Crno-beli su pobedom obezbedili prednost domaćeg terena u narednim fazama takmičenja, a sledeći rival im je Uniks.

Košarkaši Partizana upisali su još jednu pobedu nad ekipom Trenta, ovoga puta u okviru poslednjeg susreta Top16 faze Evrokupa.

Srpski predstavnik trijumfom je obezbedio prednost domaćeg terena u svim daljim fazama takmičenja, a naredni rival im je ruska ekipa Uniksa iz Kazanja.

Crno-beli su od samog starta nagovestili da Trento nema šta da traži u ovoj utakmici. Brzo je domaćin stekao dvocifrenu prednost i činilo se da će rutinski upisati pobedu.

Ipak, na opšte iznenađenje italijanska ekipa uspela je da konsoliduje redove, potpuno se rezultatski vrati i čak na momenat u finišu prve četvrtine povede.

Partizan je uspeo da odgovori sa druge strane i veoma brzo povrati deset poena prednosti.

Uprkos tome što je konstantno bila u zaostaku, ekipa Trenta se nije predavala i dugo nije dozvoljavala Partizanu da se odmakne na veću ralziku.

Prednost srpske ekipe često se kretala između osam i deset poena, sve do poslednje četvrtine, kada je Partizan uspeo da slomi i poslednje napore gostiju, stekne ubedljivih 20 razlike i privede meč kraju bez većih poteškoća.

Partizan Top16 fazu završava sa pet pobeda i jednim porazom i kao prvoplasirana ekipa Grupe E. Trento završava učešće, pošto nije upisao trijumf u ovom delu takmičenja.

(Tanjug, foto: FoNet (Aleksandar Barda)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.