Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan protiv Venecije za prvu pobedu u Evrokupu - | K-013 Portal

Partizan protiv Venecije za prvu pobedu u Evrokupu

Partizan, Venecija, kosarka, sport

Utakmica između Partizana i Venecije igra se danas u Hali sportova "Ranko Žeravica" od 20.30 sati, bez publike. Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović, istakao je da ekipa mora mnogo bolje nego protiv Huventuda i Borca.

Crno-beli su na startu sezone prvo poraženi u Badaloni, a potom od Čačana u Beogradu.

"Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitetnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretendent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu", istakao je Šćepanović.

Plejmejker Nemanja Gordić je takođe svestan izazova koji je pred crno-belima.

"Znamo šta nas čeka sutra. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi", poručio je Gordić.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.