Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poraz Zvezde u Moskvi uz partiju karijere Davidovca - | K-013 Portal

Poraz Zvezde u Moskvi uz partiju karijere Davidovca

kk crvena zvezda, evroliga, kosarka

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Moskvi od CSKA 87:72 (31:19, 19:20, 21:20, 16:13) u utakmici 31. kola Evrolige.

Izabranici Dejana Radonjića pretpeli su 22. poraz ove sezone u tom takmičenju, pored devet pobeda, dok je CSKA stigao do 20. trijumfa.

I "armejci" su opravdali ulogu velikog favorita u meču u kome su od prvog do poslednjeg minuta konstantno imali prednost.

Već posle prve deonice Zvezda je bila u dvocifrenom zaostatku, koji nije mogla da ugrozi ni u jednom momentu, iako je spustila CSKA sa +17 na +8, ali je presudio veliki kvalitet domaćina.

Zvezdi nije pomogla ni partije karijere Dejana Davidovca u Evroligi od 20 poena (4/6 za tri), uz tri asistencije i ukupan ideks korisnosti 21.

Nije imao pravu pomoć od saigrača, a najviše su ga pratili samo Lendri Noko sa 12 poena i devet skokova, Lengston Hol je ubacio 11, a Džordan Lojd devet, ali uz loše procente šuta (3/11).

CSKA je predvodio Tornike Šengelija sa 16 poena i sedam skokova, jedan manje je dao Danijel Heket, a po 14 Vil Klajburn i Johanes Fojtman.

Crvena zvezda naredni meč u Evroligi igra protiv milanske Olimpije u utorak na svom parketu, dok CSKA isti dan gostuje Zenitu u Sankt Peterburgu.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.