Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Portland pobedio Denver, Jokić povređen - | K-013 Portal

Portland pobedio Denver, Jokić povređen

portland, denver, nikola jokic, kosarka, nba

Košarkaši Portlanda pobedili su noćas Denver sa 119:100 i naneli mu peti uzastopni poraz u NBA ligi.

Portland je predvodio Si Džej Mekalum sa 32 poena, a Demijan Lilard pobedi je doprineo sa 25 poena i pet asistencija. U devetoj uzastopnoj pobedi Nagetsa na domaćem terenu, Norman Pauel postigao je 15 poena, Aferni Simons 14, a Nasir Litl 13.

U ekipi Denvera nije bilo srpskog centra Nikole Jokića zbog problema sa desnim ručnim zglobom, Džamala Mareja koji se oporavlja od povrede kolena, Majkla Portera zbog problema sa ledjima i Bonsa Hajlenda zbog problema sa skočnim zglobom.

Najefikasniji u timu Denvera bio je Džef Grin sa 24 poena, Monte Moris postigao je 16, a Vil Barton i Aron Gordon po 11 poena.

Košarkaši Njujorka pobedili su noćas Los Andjeles Lejkerse sa 106:100.

Nikse su predvodili Evan Furnije sa 26 poena i Džulijus Rendl sa 20 poena, 16 skokova i pet asistencija. Imanuel Kvikli doprineo je sa 14 poena, od kojih je 12 postigao u poslednjoj četvrtini.

Njujork je u jednom trenutku vodio sa 25 poena, Lejkersi su uspeli da izjednače u trećoj četvrtini, ali ne i da povedu, pa su pretrpeli 10. poraz.

U ekipi Lejkersa nije bilo Lebrona Džejmsa koji je suspendovan na jednu utakmicu zbog sukoba sa Ajzeom Stjuartom iz Detroita, koga je udario laktom u lice tokom prethodne utakmice. Tim iz Los Andjelesa predvodio je Rasel Vestbruk tripl-dabl učinkom od 31 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Entoni Dejvis postigao je 20 poena uz šest skokova, a Ejveri Bredli 15 poena uz devet skokova.

Košarkaši Dalasa pobedili su posle produžetka Los Andjeles Kliperse sa 112:104 i prekinuli niz od tri poraza.

Dalas su predvodili Kristaps Porzingis sa 30 poena i sedam skokova i Luka Dončić sa 26 poena, devet skokova i devet asistencija. Dorijan Fini Smit postigao je 17, a Tim Hardavej 13 poena, uz pet skokova.

Redži Džekson bio je najefikasniji medju Klipersima sa 31 poenom uz 10 skokova, a Pol Džordž postigao je 26 poena, uz devet skokova i šest asistencija.

Košarkaši Majamija pobedili su Detroit sa 100:92 i ostvarili petu pobedu u poslednjih šest utakmica.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Tajler Hirou sa 31 poenom i osam skokova. Kajl Lauri pobedi je doprineo sa 15 poena, osam asistencija i četiri skoka, Bem Adebajo sa 15 poena, devet skokova i pet asistencija, a učinak od 15 poena, devet skokova i pet asistencija imao je i Džimi Batler.

U timu iz Detroita Džerami Grant bio je najefikasniji sa 21 poenom, sedam skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte. Sadik Bej dodao je 15 poena, a Fenk Džekson 13.

U ekipi nije bilo Ajzee Stjuarta, koji je suspendovan na dve utakmice zbog sukoba sa Džejmsom.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.