Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Relax liga: Pravi gradski derbi obelezio 4. kolo - | K-013 Portal

Relax liga: Pravi gradski derbi obelezio 4. kolo

relax liga, kosarka, pancevo

U nedelju od 20.15 derbi dosadašnjeg dela Relax lige odigrali su Space Jam i Astralis. U sjajnom ambijentu OŠ "Mika Antić", pred oko 60 gledalaca, ove dve ekipe odigrale su uzbudljivu utakmicu.

Presudilo je iskustvo Space Jam-a, ali i da je ekipa Astralisa pobedila ne bi bilo nezasluženo.

Kod pobedničke ekipe najbolji su bili Petrov, Štulić, Šurbatović i Vukadin, dok su Astralis predvodili Krsmanović, Glišić, Topalović i Đorović.

Ekipa Omladinca iz Ilandže pojaćana Milošem Vernačkim i Nikolom Mošorincem najavljuje ozbiljnu kandidaturu za sam vrh tabele. Ilandža će dobiti još neka pojačanja u narednim kolima, tako da će se istinski zakuvati stanje na tabeli.

Upravo je Omladinac kao domaćin savladao Roling sa 60:47. Omladinac je predvodio pomenuti dvojac, dok su kod Rolinga bolji od ostalih bili Stefan Đorđević, Predrag Zdravković i Aleksandar Stamatov.

U trećoj utakmici ovog kola mlađani Spartanci pobedili su Pištaljku 4 razlike. Do pobede su ih predvodili Robert Karlić, Lazar Mitić i Marko Obućina.

Naredno kolo obeležice novi mini spektakl u Mikinoj školi.

U ponedeljak od 21h sastaju se Pištaljka i Astralis. Oćekujemo još veći broj gledalaca, jer interesovanje za ovo takmičenje raste iz nedelje u nedelju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS