Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Solidne partije Bogdanovića, Bjelice i Pokuševskog, novi poraz Denvera bez Jokića - | K-013 Portal

Solidne partije Bogdanovića, Bjelice i Pokuševskog, novi poraz Denvera bez Jokića

bjelica, pokusevski, bogdanovic, denver, nba liga

Košarkaši Denvera, bez Nikole Jokića u igri, nastavili negativnu seriju i poraženi od gostujućeg Milvokija sa 120:109.

Na gostovalju je ubedljivo trijumfovala i Atlanta protiv Memfisa sa 132:100, a svoj doprinos je sa osam postignutih koševa je dao i Bogdan Bogdanović, dok je Oklahoma poražena od Vašingtona sa 101:99 na svom terenu, a Aleksej Pokuševski je postigao sedam poena.

Na gostujućem terenu slavila je Atlanta nad Memfisom sa čak 132:100, a srpski internacionalac Bogdan Bogdanović je proveo 26 minuta u igri i za to vreme ubacio osam poena i zabeležio sedam skokova i četiri asistencije.

Tokom celog meča na terenu je dominirao gostujući tim čiji igrači kao da su se nadmetali u efikasnosti.

Predvodio ih je Tre koji je sa 31 poen uz 10 asistencija imao dvostruki dvocifren učinak kao i Klint Kapela koji postigao 23 poena i čak 17 skokova, a malo je nedostajalo da im se pridruži i Džon Kolins koji je ubacio 21 poen uz 8 skokova.

U timi poraženog Memfisa najefikasniji je bio Džon Končar sa 17 poena.

Sve je očiglednije koliko Nikola Jokić nedostaje timu jer je Denver nanizao već četvrti uzastopni poraz orkako je srpski centar van terena zbog povrede.

Već od samog starta gostujući Milvoki je preuzeo inicijativu i potom vodio meč ka sigurnoj pobedi a domaćini su smo u trećoj četvrtini uspeli da pruže ravnopravan otpor ali je to bilo sve.

Najefikasniji igrač meča bio je Janis Adetokunbo iz pobedničkog tima koji je bio nadomak trostrukog dvocifrenog učinka ubacivši 24 poena uz 13 skokova i 7 asistencija, a odlično ga je pratio Pet Konoton sa 20 postignutih poena.

U timu Denvera Eron Gordon je ubacio 18, a Vil Barton 17 poena.

Trener Nagetsa Majkl Meloun ima velike probleme sa sastavom tima zbog brojnih povreda igrača. Uz vođu tima Nikolu Jukića van terena su Džamal Mari, Majkl Porter i Pi Džej Dozir. Ipak nada se fa će se Jokić u igru vratiti već u ponedeljak na duel sa Majamijem.

Oklahoma je pretrpela peti uzastopni poraz u duelu sa Vašingtona sa 101:99, a Aleksej Pokuševski je na parketu proveo nešto više od 17 minuta i ubacio sedam poena, uz šest skokova i dve asistencije.

Oklahoma je dobro ušla u meč i dobila prvu četvrtinu ali je Vašington uspeo da načini rezultatski preokret i meč uvede u neizvesnu završnicu.

Domaćin su imali i poslednji šut za pobedu, ali je posle šuta Šej Gildžes Aleksandera lopta izašla iz koša, pa su Vizadrsi došli do 12 pobede u sezoni.

Najzaslužniji za pobedu gostujućeg tima bili su Bredli Bil i Kaldvel Poup koji su ubacili po 20 poena.

Najefikasniji igrač meča bio je Lugenc Dort iz poraženog tima Oklahome sa 21 postignutim poenom ali im je to bila slaba uteha.

Golden stejt je na svom terenu nadigrao Portland sa 118:103, a svoj doprinos je dao i Nemanja Bjelica koji je za desetak minuta igre ubacio tri poena uz četiri skoka.

Tim je opet po efikasnosti predvodio Stef Kari koji je ubacio 32 poena uz 7 skokova i 8 asistencija, a odlično ga je pratio Vigins dodavši još 26 poena.

U poraženom timu Portlanda najefikasniji je bio Simons sa 19 postignutih poena uz 6 skokova i dve asistencihe.

NBA utakmice:

Šarlot - Minesota 133:115
Njujork - Finiks 97:118
Orlando - Čikago 88:123
Indijana - Toronto 114:97
Memfis - Atlanta 100:132
Oklahoma - Vašington 99:101
San Antonio - Boston 96:88
Denver - Milvoki 109:120
Juta - Nju Orleans 97:98
Golden Stejt - Portland 118:103
LA Lejkers - Sakramento 137:141 posle produžetka



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.