Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ŠORKA za kraj: Grub faul Jokića pa sukob sa Bukerom i isključenje - | K-013 Portal

ŠORKA za kraj: Grub faul Jokića pa sukob sa Bukerom i isključenje

nikola jokic buker, kosarka

Denver je eliminisan iz plej-ofa NBA lige, a Nikola Jokić je sezonu završio neslavno. Isključenjem u trećoj četvrtini, što je svakako uticalo na to da Nagetsi ne stignu prednost Sansa

Sve se dogodilo četiri minuta pre kraja treće četvrtine kada je Nikola Jokič odigrao nešto agresivniju odbranu na polovini rivala i tom prilikom po licu udario Kamerona Pejna. To je izneriviralo Devina Bukera.

Došlo je do sukoba, unošenja jednog drugom u lice. Srećom, igrači oba tima su se umešala i sukob je na vreme zaustavljen. Konačna odluka je bila isključenje Srbina iz igre. Posle meča Nikola Jokić je prokomentarisao tu situaciju:

– Želeo sam da promenim ritam igre. Hteo sam da dam energije timu, možda malo i da promenim način suđenja. Zato sam napravio grub faul. Da li sam ga udario ili nisam? Ne znam… Izvinjavam se ako jesam. Nije mi bila namera da ga udarim u lice ili da ga povredim – rekao je Nikola.

Evo šta se dogodilo u Denveru:

(maxbetsport)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.