Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ubedljiva pobeda Partizana protiv Venecije - | K-013 Portal

Ubedljiva pobeda Partizana protiv Venecije

Partizan, Venecija, Evrokup, košarka, sport

Košarkaši Partizana pobedili su  Veneciju sa 95:73 u beogradskoj Hali sportova "Ranko Žeravica", u drugom kolu grupe A Evrokupa.

Posle dva poraza na startu sezone, Partizan je do prvog trijumfa došao odličnom igrom u trećem kvartalu, ali i dosta boljem prisustvu i energiji u odnosu na prethodna dva meča.

U pobedničkoj ekipi najbolji je bio Rašon Tomas sa 22 koša, Kodi Miler Mekintajer postigao je 18 poena i imao šest asistencija, dok je Ognjen Jaramaz dodao 17.

Mičel Vot sa 16 poena bio je najzapaženiji u timu Venecije.

Crno-beli su odlično otvorili meč, stekli plus sedam, ali su gosti u finišu prve četvrtine uspeli da izjednače, da bi na poluvremenu Venecija imala minimalnu prednost.

Treći kvartal doneo je odličnu igru Partizana, pre svega u odbrani, što su izabranici Vlada Ščepanovića znali da materijalizuju u ofanzivi.

Razigrani Tomas u ovom delu igre ubacio je 16 poena, a sve to kreirao je Miler Mekintajer, pa su crno-beli ovu deonici dobili 33:15.

Već početkom odlučujuće četvrtine, domaćin je stigao do plus 22, a u jednom trenutku susreta narasla je i do 26 poena.

Košarkaši Partizana sledeći meč u Evrokupu igraju protiv Uniksa na gostovanju 14. oktobra, pre toga ih očekuje duel sa ekipom Budućnosti u drugom kolu ABA lige.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.