Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda gostuje Armaniju za četvrtu evroligašku pobedu - | K-013 Portal

Zvezda gostuje Armaniju za četvrtu evroligašku pobedu

kosarka, kk crvena zvezda, evroliga

Crveno-beli duplo kolo Evrolige počinju u Milanu, gde će u večeras od 20.45 igrati protiv Armanija, koji je u prethodnom kolu "preskočio" utakmicu sa Himkijem zbog lažno pozitivnih testova na kovid 19.

Trener košarkaša Saša Obradović rekao je ekipa Armanija favorit u 9. kolu Evrolige, ali da se nada daće njegov tim odigrati borbeno svih 40 minuta.

"Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za fajnal-for i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji imaju ogroman kvalitet i sa svake od tih pozicija nam stiže pretnja. Vratio se Panter, malo pre njega i još nekoliko igrača. Dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit i koji će nas dočekati u najboljem izdanju, jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osveže, treniraju. Odigrali su i jednu utakmicu u nedelju. Ipak, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo se boriti svih 40 minuta", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaš Marko Simonović, koji je u nedelju odigrao 300. utakmicu u crveno-belom dresu, kaže da njegova ekipa mora bolje nego u meču protiv Splita u ABA ligi.

"Protiv Armanija ćemo morati mnogo bolje nego u nedelju… Iskusna ekipa koju vode Serhio Rodrigez i Vladimir Micov, stigli su Panter, Dilejni, iskusni Hajns i Datome. Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača. Ovo je vrlo iskusna ekipa stvorena da napravi rezultat odmah. Njih je u jednom trenutku kao i mnoge druge ekipe "presekla" korona, sada su imali i te lažne rezultate, ali su u utakmici sa Kantuom pokazali u nedelju da ta pauza nije ostavila mnogo traga", rekao je Simonović.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.