Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda protiv Studentskog centra nastavila seriju pobeda - | K-013 Portal

Zvezda protiv Studentskog centra nastavila seriju pobeda

zvezda, aba, studentski centar

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Podgorici ekipu Studentskog centra rezultatom 92:76 (26:21, 23:18, 19:28, 24:9) u meču devetog kola regionalne ABA lige.

Najefikasniji u ekipi iz Beograda bio je Nemanja Nedović sa 16 poena, dok je Ben Bentil dodao 15, a Branko Lazić 13 poena. Kod domaćih, najbolji je bio Loren Džekson sa 15 poena, dok je Flečer Megi ubacio 14.

"Crveno-beli" u regionalnoj ligi imaju skor od sedam pobeda i jedan poraz uz meč manje. Studentski centar ima četiri pobede i pet poraza.

Crvena zvezda će u narednom kolu na svom terenu dočekati Mornar, dok će se Studentski derbi u gradskom derbiju sastati sa ekipom Budućnosti.

Crvena zvezda je prvu četvrtinu dobila rezultatom 26:21. "Crveno-beli" su u 14. minutu poveli 37:27, a gosti su prvo poluvreme dobili 49:39.

Studentski centar je početkom treće četvrtine ostao bez Danila Tasića, koji je isključen posle druge nesportske greške. Domaći tim je od tada zaigrao angažovanije, a u 28. minutu su prišli na minus jedan (65:66). Crvena zvezda je u poslednju četvrtinu ušla s vođstvom 68:67.

Košarkaši Crvene zvezde su se razigrali u poslednjoj četvrtini i zasluženo su stigli do ubedljive pobede.

Ovo je sedmi uzastopni trijumf Crvene zvezde u svim takmičenjima. Regionalni i srpski šampion nije izgubio nijedan meč od kada je na klupu seo Duško Ivanović. Crvena zvezda će pre meča sa Mornarom u ABA ligi u četvrtak gostovati Partizanu u 12. kolu Evrolige.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.