Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lalatović kažnjen zbog komentarisanja suđenja - | K-013 Portal

Lalatović kažnjen zbog komentarisanja suđenja

fudbalski savez srbije, kaznjen lalatovic

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović kažnjen je sa 100.000 dinara zbog komentarisanja suđenja, odlučila je Disciplinska komisija FSS.

Strateg Novosađana rekao je da su sudije njegovim igračima "uskratile četiri boda na pravdi Boga", preneo je Sportski žurnal.

Postupak protiv Lalatovića pokrenuo je i njegov klub, FK Vojvodina. Šef struke Novosađana je rekao da je suludo da se protiv njega pokreće postupak dva meseca pred istek ugovora.



U klubu je i dalje nesigurno da li će se Lalatoviću, koji je sa timom osvojio Kup Srbije i vratio ga u Evropu, produžiti ugovor.

"Meni ističe ugovor za dva meseca i ako se plaše da se ugovor sa mnom ne produži – ne mora da se produži. Ja bih ostao u Vojvodini samo ako svi to i žele. Nije u redu da se stvara ovakav pritisak meni i mojim igračima pred ovako bitnu utakmicu. Ja javno mogu da kažem da nisam ništa uradio. Jedina moja greška je to što sam izašao javno i tražio pare za zaposlene u klubu", poručio je Lalatović.

Osim Lalatovića, kažnjen je i doskorašnji trener Mladosti Nenad Milovanović, sa 300.000 dinara, takođe zbog komentarisanja.

(021)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.