Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Maljkovićeva i Bruks: Možemo da budemo zadovoljni - | K-013 Portal

Maljkovićeva i Bruks: Možemo da budemo zadovoljni

Maljkovićeva i Bruks: Možemo da budemo zadovoljni

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković bila zadovoljna prikazanom igrom svog tima u porazu od Sjedinjenih Američkih Država u prvom kolu olimpijskog kvalifikacionog turnira.

"Uz igru protiv ovakvog tima, atmosferu, našu ekipu, možemo da budemo zadovoljni. Užasna treća četvrtina, ali najgore je što smo dali samo 18 poena iz reketa. Tokom utakmice sam govorila o mnogo poena koje postižu iz reketa, a to je nešto što mora da nestane već ovog vikenda", rekla je Maljković na konferenciji za medije.

Srbija sledeći meč igra protiv Nigerije u subotu od 17 sati.

"Imamo samo jedan dan, jedan trening da se spremimo za ono što je glavni cilj ovog turnira, a glavni cilj je plasman u Tokio", zaključila je Maljković.

Kapitenka Jelena Bruks čestitala je SAD na pobedi.

"Bila je dobra utakmica i da se vidi i da se igra. Čestitamo SAD, one su sjajne kao i uvek. Iskoristile smo ovaj meč da se pripremimo za ono što dolazi za vikend. Bile smo bolje u drugom poluvremenu, nego u prvom, ali ima dobrih stvari koje možemo da izvučemo, ali i loših na kojima treba da radimo", rekla je Bruks.

(Tanjug, foto KSS)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.