fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

Atanasijević: Bez odbojke u Italiji do septembra

Srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević, član italijanske Peruđe, izjavio je da je sezona u toj zemlji zbog korona virusa gotova do septembra, kao i da će najverovatnije biti nastavljen samo fudbal.

"Situacija nije idealna. Od 12. marta smo u karantinu, na sreću već smo se navikli, međutim ono što je dobra stvar jeste da stižu sve lepše vesti, odnosno da je sve manji broj umrlih i zaraženih. Italija polako, ali sigurno izlazi iz krize. Nadaju se da će do trećeg maja izaći iz krize", rekao je Atanasijević za TV Prva.

Srpski korektor dodaje da u ovom trenutku nije nikome do sporta.

"Nikome u ovom trenutku nije do sporta. Bez obzira to je to nama posao, svesni smo da je najvažnije sačuvati ljudske živote. Odbojka je prekinuta od 12. marta. Italijani ne razmišljaju o sportu, jedino je fudbal ostao nejasan da li će se nastaviti. Jako je teško zamisliti veliki broj ljudi na jednom mestu, jedini način je pred praznim tribinama", rekao je Atanasijević.

On je dodao da su svi u Italiji oduševljeni potezom Novaka Đokovića, koji je bolnicama u Bergamu poklonio milion evra.

(Tanjug)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.