Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Buša: Ostaje žal što nismo uzele zlato pred našom publikom - | K-013 Portal

Buša: Ostaje žal što nismo uzele zlato pred našom publikom

bianka busa, mina popovic, odbojkasice srbije, odbojka

Odbojkašice Srbije Bianka Buša i Mina Popović izjavile su da je ostao veliki žal što evropsko zlato nije osvojeno u Beogradu pred domaćim navijačima.

"Mnogo pomešanih emocija. Sa jedne strane sreća, sa druge strane tuga. Ostaje velika žal što nismo uspele da osvojimo zlato pred srpskom publikom. Zahvalila bih se svima koji su nas podržavali i pratili sve ovo vreme. Možemo samo da im obećamo da ćemo nastaviti da dajemo sve od sebe, kao što je to bio slučaj. Hvala još jednom na svemu", rekla je Buša.

Mina Popović istakla je da je titule evropski šampionki zasluženo otišla u ruke Italijanki.

"Svakako da je ovo jako veliki uspeh. Navikle smo ljude na to da osvajamo medalje i da smo uvek najbolje. Svima nam je teško palo. Sigurno da su odigrale bolje od nas, zaslužena pobeda sa njihove strane", poručila je Popović.

Lazović: Ponosna sam na svoj tim

Ostaje žal što nismo ovo takmičarsko leto završili onako kako smo stvarno mislili i očekivali, rekla je odbojkašica Srbije Katarina Lazović posle poraza u finalu Evropskog prvenstva.

Srbija je u meču za zlato izgubila u Beogradu od Italije 3:1 i nije uspela da dođe do treće uzastopne titule na EP.

"Imali smo tri velika takmičenja ovog leta, bilo je naporno, ali završili smo ga sa dve medalje. Ovo je velik uspeh. Žao mi je što smo izgubili u našoj Srbiji, u našem gradu i pred našom publikom. Ponosna sam svoj tim, na trenera, na ceo stručni štab zato što mislim da smo uradili neverovatan posao", rekla je Lazović posle meča.

Ona je istakla da je puna Arena bila igrač više i zahvalila se svima koji su došli i koji su pratili ceo turnir.

"U jednom trenutku smo potpuno izgubile energiju, što se i videlo na terenu. Ovaj turnir veoma dugo traje i dosta smo emocija i energije potrošili. Toliko sam ponosna na ovaj tim i što sam uopšte deo njega i što imam priliku da igram sa ovakvim igračima, zato što su one stvarno najbolje na svetu", poručila je Lazović.

Srednji bloker Stefana Veljković istakla je da je ponosna na tim zbog svega što je izdržao.

"Sigurno da je zlatna medalja od nas bila najviše očekivana i da smo se za nju borile do samog kraja. Dešava se da ne bude uvek onako kako je očekivano. Ponosna sam na ove devojke i svaka čast na onome šta su izdržale, ne samo ove godine, nego i prethodnih godina. Želim da čestitam celom timu. Niko ne treba da brine, potpuno je u redu osvojiti i srebrnu medalju", rekla je Veljković.

Tijana Bošković: Ponosna sam na sve nas

Uprkos porazu u finalu Evropskog prvenstva, izuzetno sam ponosna na sve nas. Četiri meseca smo proveli zajedno, prošli smo mnogo toga i drago mi je što nijednog trenutka nismo odustali , rekla je srpska odbojkašica Tijana Bošković posle poraza od Italije 3:1 u finalu Evropskog prvenstva

Boškovićeva je rekla da su devojke napravile veliki uspeh, ali da su i razočarane što šampionat nisu završile sa zlatnom medaljom.

Napravile smo izuzetno veliki uspeh. Bronzana medalja na Olimpijskim igrama, sada srebro. Sigurno da smo razočarane, ali sve je ovo sport i mora se nekada izgubiti. Zaista sam srećna što sam deo ove grupe , rekla je Boškovićeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.