„Kup Kikinde 2021” u sedećoj odbojci
sedeca odbojka, kup kikinde 2021

„Kup Kikinde 2021” u sedećoj odbojci
montekristo 0507


Na parketu hale Sportskog centra "Jezero" u Kikindi, proteklog vikenda, održan je 11. Međunarodni turnir u sedećoj odbojci “Kup Kikinde 2021”. U svih 9 utakmica prikazana je izuzetno dobra i zanimljiva sedeća odbojka.

Na takmičenju koje je organizovao kikindski Odbojkaški klub invalida ‘’Feniks’’, prvo mesto osvojila je ekipa OKI ‘’Fantomi’’ iz Sarajeva, inače prvak Lige šampiona. Drugoplasirana ekipa bila je KSO ‘’Iskra’’ iz Bugojna, dok je bronza pripala ekipi OKI ‘’Banjaluka’’. Pored pomenutih, učestvovale su ekipe iz naše zemlje i Mađarske.

"Fantomi su višestruki pobednici najjače lige Evrope i višestruki pobednici evropske Lige šampiona, klub iz kojeg je regrutovana polovina reprezentativaca BiH, svetskog i paraolimpijskog prvaka. Stvarno mi je izuzetno drago da smo uspeli da zadobijemo njihovo poverenje i simpatije i da najzad kikinđani imaju priliku da vide prave šampione našeg sporta na delu, a i nama da se okušamo protiv njih. Oni su sada prvi put u Kikindi, bili su oduševljeni i turnirom i našim gradom, pa ćemo se najverovatnije znatno češće družiti sa njima u budućnosti. Verujte da tako nešto zaista imponuje našem timu, ali moram da kažem da iza svega toga stoji dugogodišnji rad uprave našeg kluba i svih aktivnih igrača", istakao je predsednik kikindskog kluba ‘’Feniks’’, Dragoslav Đuričin.

Gosti i takmičari su domaćinima uputili čestitke za još jednu odličnu organizaciju i zadovoljni otišli iz Kikinde.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble