Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milena Rašić: Finale je bilo moja poslednja utakmica - | K-013 Portal

Milena Rašić: Finale je bilo moja poslednja utakmica

milena rasic, odbojka

Odbojkašica Srbije Milena Rašić potvrdila je da je finale Evropskog prvenstva u Beogradu bilo njena poslednja utakmica u reprezentaciji. Odbojkašice Srbije osvojile su srebrnu medalju jer ih je selekcija Italije savladala sa 3:1 u finalnom duelu za zlatno odličje.

Odbojkašice Srbije nisu uspele da odbrane titulu šampionki Evrope u Beogradu, a posle meča Milena Rašić je u vrlo emotivnoj izjavi saopštila da je to bio njen poslednji meč za najbolju selekciju.

"Nažalost, ovo jeste moja poslednja utakmica. Od sledećeg leta ću biti njihov navijač broj jedan, to je sigurno. Njihova najveća podrška i bodriću ih na svakom prvenstvu. Mnogo bi bilo lepše da smo danas završile sa zlatom. Ali, sa druge strane, za tih 12 godina koliko sam u reprezentaciji, osvojili smo mnogo toga i mogu samo da budem ponosna. Ne bih ništa specijalno izdvajala, mislim da ću biti ponosna na svaki trenutak proveden sa ovim devojakama i celim stručnim štabom i svim ljudima iz Saveza", rekla je Rašić posle poraza u finalu EP od Italije 3:1.

Srednji bloker srpskog tima emotivno je doživela poraz i nije mogla da sakrije suze.

"Nije lako pričati posle ove utakmice, moram priznati. Želela bih da započnem sa tim da sam zaista preponosna na sve devojke, na ceo stručni štab i na leto koje je iza nas. Uradile smo veliku stvar i sa sigurnošću mogu da kažem da smo i danas ostavile srce na terenu. Verujem da je u nekim trenucima i taj umor presudio, da prosto nije bilo snage da izvučemo do kraja".

Milena se zahvalila svima na velikoj podršci, istakavši da je atmosfera u Areni bila fenomenalna.

"Ne deševa se svaki dan da igrate pred punim tribinama. Hvala svim ljudima koji su došli danas da nas podrze. Bio je neverovatan osećaj igrati pred ovoliko ljudi. Na postolju sam gledala da li ima onih koje znam, gde je moja porodica, gde su mi najbliži... Pošto u toku utakmice nisam imala ideje gde ko sedi u toj gomili", zaključila je Rašić.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.