Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkaši Petrić i Okolić u karantinu, CEV odložio sve mečeve do 3. aprila - | K-013 Portal

Odbojkaši Petrić i Okolić u karantinu, CEV odložio sve mečeve do 3. aprila

Odbojkaški reprezentativci Srbije Nemanja Petrić i Aleksandar Okolić, kao i njihovi saigrači i stručni štab Milana, nalaze se u karantinu jer su bili u kontaktu sa osobama koje su zaražene kornavirusom.

Posle druge utakmice četvrtfinala Čelendž kupa protiv Sareme, potvrđeno je da su tim menadžer estonskog tima i prvi sudija meča pozitivni na COVID 19.

"Baš razmišljam šta ću da radim u kući do 22. marta. Od srede uveče niko ne sme da izađe iz kuće, bićemo pod stalnim lekarskim nadzorom. Dobili smo tačna uputstva šta treba da radimo i kako da se ponašamo u slučaju da se nešto promeni", rekao je Okolić za sajt "Volleyball.com".

Okolić je istakao i da su svi koji su bili akteri meča smešteni u karantin i da su dobili sve što im je potrebno za period izolacije.

"Nadam se da će sve ostati na ovom. Ma, biće sve u redu", zaključio je Okolić.

Odbojkaška takmičenja pod okriljem CEV odložena do 3. aprila

Evropska odbojkaška konfederacija saopštila je danas da je, zbog pandemije virusa korona, Administrativni Bord CEV odlučio da se sva takmičenja odlože do 3. aprila.

Jedino će se odigrati utakmcie polufinala Kupa CEV 2020. u konkurenciji odbojkaša između Lokomotive iz Novosibirska i Zenita iz Sankt Peterburga, koje su zakazane za 19. i 26. mart, s obzirom da se radi o klubovima iz iste zemlje – Rusije.

Odložena Liga nacija u odbojci

Međunarodna odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je danas da je zbog pandemije koronavirusa odložena Liga nacija 2020. u obe konkurencije.

Administrativni Bord FIVB odlučio da se prestižno takmičenje odloži do završetka Olimpijskih igara u Tokiju.

Plan je da se Liga nacija odigra posle OI u Tokiju, ukoliko se pronađu adekvatni i odgovarajući termini.

(Tanjug, RTV)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.