Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkaši pobedili Portugaliju i overili osminu finala EP - | K-013 Portal

Odbojkaši pobedili Portugaliju i overili osminu finala EP

odbojkaska reprezentacija srbije, evropsko prvenstvo krakov

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras Portugaliju 3:1 (25:15, 25:21,22:25, ) u četvrtom kolu Evropskog prvenstva u Krakovu.

Posle poraza od Poljske, izabranici Slobodana Kovača odlično su počeli meč, poveli sa 2:0, nakon cega je usledilo opuštanje, koje je Portugalcima donelo set 25:22.

Da više od toga neće moći, pokazao je četvrti set u kom su odbojkaši Srbije ponovo zaigrali u istom ritmu, došli su do treće pobede u grupi i overe plasmana u osminu finala šampionata Evrope, pošto su osigurali najmanje drugo mesto u grupi A.

Bila je ovo prilika da Kovač odmori nosioce igre, pa je Srbiju je do trijumfa vodio Dražen Luburić 20 poen, Pavle Perić ošvojio 15, Marko Ivović je zabeležio dva manje, Petar Krsmanović je stao na 10.

Odbojkaši Srbije ovaj meč igrali su bez kapitena Nemanje Petrića, koji je u dogovoru sa selektorom otputovalo na terapije u Beograd zbog lakše povrede, zbog čega će propustiti i poslednji duel grupne faze sa Grčkom sutra od 17.30 sati.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.