Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkašice Srbije bez plasmana u finale Olimpijskih igara, poraz od SAD - | K-013 Portal

Odbojkašice Srbije bez plasmana u finale Olimpijskih igara, poraz od SAD

odbojkasice srbije, olimpijske igre tokio

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije danas uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je u polufinalu izgubila od selekcije SAD sa 0:3 u setovima (19:25, 15:25, 23:25).

Američki tim je bio ubedljiviji, a odbojkašice Srbije su samo u trećem setu uspele da se primaknu i učine utakmicu neizvesnijom.

U ekipi Srbije najefikasnija je bila Tijana Bošković sa 19 poena. Mina Popović dodala je šest, a Milena Rašić pet poena.

U ekipi SAD najefikasnije su bile Andrea Drus sa 17 i Džordan Larson sa 15 poena.

Amerikanke su bile ubedljive u prvom setu, lako su dolazile do poena. U završnici su povele sa 24:15, srpski tim je popravio igru u bloku i vezao četiri poena, ali više od toga nije mogao pa je selekcija SAD povela u meču posle 25 minuta.

BIG Pančevo

Selekcija SAD dobro je počela i drugi set, povela je sa 4:1, a srpski tim uspeo je da izjednači na 4:4. Posle toga Amerikanke su brzom i dobrom igrom bile u prednosti, izmedju tri i pet poena. Američki tim je u završnici imao i devet razlike, (23:14), a drugi set dobio je blokom Foluke Akinradevo na Tijani Bošković.

Američke odbojkašice povele su u trećem setu sa 7:2, ali je srpski tim posle toga zaigrao bolje i prišao na 12:13. Uspele su posle toga američke odbojkašice da zaustave Srbiju i vrate prednost koja se kretala izmedju tri i pet poena razlike.

Srpski tim je u završnici prišao na poen zaostatka, 21:22, ali posle toga nikako nije uspevao da izjednači. Amerikanke su iskoristile drugu meč loptu i plasirale se u finale posle sat i 20 minuta igre.

U drugom polufinalu igraju Brazil i Južna Koreja.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.