Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkašice Srbije od ponedeljka igraju na turniru u Napulju - | K-013 Portal

Odbojkašice Srbije od ponedeljka igraju na turniru u Napulju

odbojkašice srbije

Ženska reprezentacija Srbije igraće od 12. do 15. septembra na turniru u Napulju sa selekcijama Poljske, Italije i Turske, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije (OSS).

Selektor Srbije Danijele Santareli odlučio je da u Italiju povede 15 odbojkašica.

Na spisku se nalaze tehničari: Bojana Drča, Slađana Mirković; korektori: Ana Bjelica, Tijana Bošković; libera: Teodora Pušić, Aleksandra Jegdić; blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić, Jovana Kocić; primači: Branka Mihajlović, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Katarina Lazović, Sara Lozo.

Ovaj turnir će poslužiti srpskim odbojkašicama kao priprema uoči predstojećeg Svetskog prvenstva. Srbija će sutra otputovati u Italiju.

Srpske odbojkašice će u ponedeljak igrati protiv Poljske od 20 časova, a dan kasnije sastaće se sa Turskom od 17 sati. Naša selekcija će poslednji meč na turniru odigrati u četvrtak, 15. septembra protiv Italije od 20 časova.

Srbija brani titulu na Svetskom prvenstvu, koje će biti odigrano od 23. septembra do 15. oktobra u Holandiji u Poljskoj.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.