Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkašice Srbije za svetsku titulu protiv Brazila - | K-013 Portal

Odbojkašice Srbije za svetsku titulu protiv Brazila

odbojkasice srbije

Odbojkašice Srbije doputovale su u holandski Apeldorn gde će u subotu igrati finale Svetskog prvenstva, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Srbija će u finalu igrati protiv Brazila u Apeldornu u subotu, 15. oktobra od 20.00 časova. Brazil je večeras u Apeldornu, u drugom polufinalu, savladala Italiju sa 3:1, po setovima 25:23, 22:25, 26:24 i 25:19, posle 110 minuta igre.

U meču za treće mesto, istog dana od 16.00 časova igraće SAD i Italija.

Srbija je sinoć u poljskim Gljivicama pobedila selekciju SAD-a sa 3:1, po setovima 25:21, 25:20, 17:25 i 25:23.

Naša selekcija je plasmanom u finale SP obezbedila treću medalju na planetarnim šampionatima. Prva medalja, bronzana, osvojena je 2006. u Japanu, a druga, zlatna 2018. takođe u Japanu.

"Imali smo naporni meč protiv Amerikanki pogotovo posle napornog duela prethodnog dana protiv Poljske u pet setova. Bilo je zaista teško se oporaviti. Pokazali smo dobar kvalitet i jaku glavu. Mi smo dokazali da je dva puta moguće pobediti istog protivnika. Imamo dva dana odmora i protiv koga god budemo igrali biće težak meč. Odigrali smo veliki broj utakmice i drago mi je da držimo kontinuitet pobeda. Dobro smo se spremale za ovo, svaka devojka će dati maksimum", izjavila je srpska odbojkašica Bjanka Buša, preneo je OS S.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.