Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Više hiljada navijača dočekalo srpske odbojkašice - | K-013 Portal

Više hiljada navijača dočekalo srpske odbojkašice

odbojkašice, doček

Više hiljada navijača dočekalo je večeras ispred Skupštine grada Beograda srpske odbojkašice, koje su na Svetskom šampionatu u Poljskoj i Holandiji osvojile drugo uzastopno zlato.

Predvođene najboljom na svetu Tijanom Bošković srpske odbojkašice su izašle na čuveni balkon i zasluženo dobile ovacije za sve što su uradile na prvenstvu sveta i radost koju su donele navijačima Srbije.

Italijanski stručnjak Danijele Santareli izazvao je erupciju oduševljenja kada je prisutne pozdravio na srpskom, a potom je obećao da će do sledeće godine i narednog slavlja naučiti srpski jezik.

"Znao sam da je ovaj tim neverovatan, da su devojke neverovatne. Hvala mom stručnom štabu, koji je radio neverovatan posao, napravili smo fantastičnu sinergiju. Hvala vam svima na podršci", rekao je Santareli.

Tijana Bošković istakla je da su svaki dan osećale jaku podršku iz Srbije.

"Za nas je uvek bila i biće velika čast da igramo za našu zemlju. Čvrsto verujem da se vidimo sledeće godine, na istom mestu i istim povodom", istakla je MVP šampionata.

Jovana Stevanović otkrila je "tajnu uspeha".

"Vi ste naša tajna uspeha, vaša ljubav i vaša podrška. Hvala vam, Srbijo".

Bojana Živković Drča, najbolji tehničar na SP, zahvalila se za neizmernu podršku i ljubav.

"Ovo zlato je vaše i hvala vam na svemu".

Najbolji libero šampionata Teodora Pušić istakla je da je presrećna što je na balkonu i zahvalila na podršci.

"Ovih 12 pobeda tu su zbog vas. Moram posebno da pozdravim baku i deku koji su došli iz Užica da budu sa nama", rekla je Pušić.

Prethodno, u Skupštini grada odbojkašice su pozdravili gradonačelnik Aleksandar Šapić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i gradski sekretar za sport Nikola Penić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.