Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website RUKOMET: Ivan Petković napustio Dinamo, od sada trenira reprezentaciju Katara - | K-013 Portal

RUKOMET: Ivan Petković napustio Dinamo, od sada trenira reprezentaciju Katara

Ivan Petković

Ivan Petković nije više trener Dinama. Jedan od najboljih i najperspektivnijih srpskih stručnjaka će karijeru nastaviti u Kataru, gde je preuzeo brigu o kadetskoj reperezentaciji te zemlje, prenosi Sportski žurnal.

- Dugo sam razmišljao i na kraju odlučio da prihvatim izazov. Bila je teška odluka, novo poglavlje u mom životu, ali verujem da ću se snaći i da će svi biti kako treba. San svakog trenera je da vodi neku reprezentaciju, za mene je ovo čast i obaveza, tako da jedva čekam da krenem sa radom, rekao je Petković.

Ivan Petković je predvodio Dinamo poslednjih pet godina i Pančevci su za to vreme zabeležili najveće rezultate u istoriji kluba.

- Za mene je to bila teška i emotivna odluka. Svi znaju koliko mi Dinamo znači i šta mi je dao, i kao igraču i kao treneru.

Sjajni stručnjak je potom dodao:

- Želeo bih javno da se zahvalim saradniima, svim igračima koje sam trenirao ovih pet godina, kao i sjajnoj upravi na čelu sa Sašom Pavlovim, Stojanom Radanovićem i Danijelom Subotićem, što su omogućili da ovaj klub izgleda na nekom dobrom evropskom nivou. Ostaje žal što nismo ispunili san i osvojili neki trofe, ali verujem u ovu upravu i siguran sam da će ako ne ove, onda u narednim sezonama doći do trofeja - rekao je Ivan Petković.

Izvor: Sportski žurnal / M. Stojanović

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.