Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dinamo iz PANČEVA izgubio od Vojvodine u derbiju - | K-013 Portal

Dinamo iz PANČEVA izgubio od Vojvodine u derbiju

dinamo, pancevo, vojvodna, rukomet

Rukometaši Vojvodine u derbiju 17. kola prvenstva Srbije ubedljivo su u Novom Sadu pobedili pančevački Dinamo rezultatom 34:21 (16:14).

Domaća ekipa je ostvarila i 16. trijumf u Arkus ligi i uz jedan remi usamljena je na prvoj poziciji sa 32 boda. Dinamo je pretrpeo drugi poraz u poslednje tri utakmice i sa 26 bodova je četvrti.

Gosti iz Pančeva dobro su se držali u prvom poluvremenu, koje je završeno sa samo dva gola prednosti za Lale, ali Vojvodina je u nastavku zaigrala mnogo bolje u odbrani i u 47. minutu na semaforu je pisalo velikih 24:16.

Aziz Aidi Mohamed je bio najefikasniji sa sedam golova, Marko Vasić je dodao šest, a Milan Milić, Miloš Grozdanović i Varis Puhouski po pet. Odlični Fran Lučin imao je 15 odbrana.

U poraženom timu Boris Dornjei je zabeležio četiri, a Aleksa Milošević i Stefan Sunajko po tri pogotka.

Tabela

Vojvodina 32, Metaloplastika 28, Partizan 28, Dinamo 26, Crvena zvezda 23, Radnički 22, Dubočica 16, Obilić 12, Proleter 10, Jugović 9, Kikinda 9, Topličanin 7, Šamot 6, Rudar Kostolac 4.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS