Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website EHF EK: Sjajna Vojvodina, Dinamo u problemu - | K-013 Portal

EHF EK: Sjajna Vojvodina, Dinamo u problemu

rukomet, ehf, dinamo, pancevo

Odigrani su prvi mečevi osmine finala EHF Evrokupa. Rukometaši Vojvodine su na svom parketu savladali Arendal iz Norveške sa 42:29 (22:17), dok je Dinamo iz Pančeva kao gost poražen od Karvine iz Češke sa 30:22 (16:13).

Vojvodina je odigrala sjajan meč, posebno u drugom poluvremenu, kada je zatvorila sve prilaze svom golu, a zatim lakim golovima iz tranzicije lomila rivala iz Norveške. Sledi revanš za sedam dana, ali je zaista teško poverovati da će šampion Srbije prokockati kapital od 13 golova.

RK VojvodinaARKUS liga
Najefikasniji u sastavu Vojvodine bili su Milan Milić sa osam, Miloš Grozdanić sa sedam, Boris Pohuski sa šest i Zivan Pešić sa pet golova. Kod gostiju, Vilijams Gjermundsen je postigao sedam, a Olaf Hofstad pet golova.

Dinamo iz Pančena je protiv ekipe Karvina u Češkoj poražen sa 30:22 (16:13), pa će imati zaista težak zadatak da u revanšu stigne do povediga i plasmana u četvrtfinale.

RK Dinamo Pančevo Uroš PavlovićFoto ARKUS liga
Najefikasniji u sastavu Dinama, bili su Veljko Čabrilo i Danilo Radović sa po pet, odnosno Uroš Pavlović sa četiri gola. Kod Karvine, Ondrej Skilacki je postigao sedam, Dominik Solak šest, a Denis Harabis pet golova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS