Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometaši Srbije dočekuju Grčku u Zrenjaninu - | K-013 Portal

Rukometaši Srbije dočekuju Grčku u Zrenjaninu

rukometna reprezentacija srbije, zrenjanin

Rukometaši Srbije danas u sredu, 13. januara, od 17 sati u Zrenjaninu igraju protiv Grčke u trećem kolu kvalifikacija za EP 2022.

Selektor Srbije Toni Đerona svestan je euforije koja se stvorila posle odličnih partija sa Francuskom, ali je i svestan da ekipa mora da bude fokusirana na svaki naredni dan.

"Kada imaš određeno iskustvo, normalno je da budeš srećan kada pobediš takvog protivnika. To iskustvo ti i pomaže da se spremiš za naredni korak. Čeka nas drugačiji protivnik i utakmica u svim aspektima. Potrebno je iskoristiti ovu dobru energiju i samopouzdanje koje smo dobili da uradimo stvari kako treba do kraja", rekao je Đerona za sajt Rukometnog saveza Srbije (RSS).

Reprezentativac Srbije Miloš Orbović rekao je da se ekipa za utakmicu protiv Grčke priprema isto kao za Francuze, da su u naletu i da veruje da će sve odraditi kako treba.

"Spremamo isti recept kao i protiv Francuza. Ne smemo da dozvolimo lake golove, da igramo jako odbranu i ne trošimo puno lopti. Ako nema tehničkih grešaka, ako poštujemo loptu, sa ovakvom odbranom kakvu igramo, uspeh je zagarantovan. Grci su dobra ekipa. Gledali smo ih kako su pobedili Makedonce i utakmicu sa Izraelom. Igraju brzo, dosta jedan na jedan. Ako im zatvorimo sredinu, realno je da ne bi trebalo da bude problema posle ove dve utakmice. Videli smo koliko možemo, u naletu smo i verujem da ćemo odraditi kako treba", rekao je Orbović.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.