Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šesta pobeda rukometašica ŽRK Pančevo, liderke na tabeli Super B rukometne lige - | K-013 Portal

Šesta pobeda rukometašica ŽRK Pančevo, liderke na tabeli Super B rukometne lige

zrk pancevo, zrk srem, valentina bozinovic, marko krstic, rukomet

Rukometašice ŽRK Pančevo ostvarile su šestu pobedu pobedivši ŽRK Srem rezultatom 35:28, na poluvremenu 18:14. Utakmica se odigrala u okviru šestog kola Supe B rukometne lige u Hali sportova na Strelištu.

Najefikasnije igračice u redovima domaće ekipe bile su Valentina Božinović i Tijana Simić sa po 9 golova.

U listu strelaca upisale su se još i Darinka Petronijević 5, Tijana Simatović 5, Aleksandra Vasić 3, Marija Mitrić 3 i Anastazija Jambrušić 1.

- Naš cilj je bio da ostvarimo šestu pobedu u nizu i opravdali smo ulogu favorita. Srem je jedna odlična mlada ekipa koja je zasluženo u ovom rangu takmičenja. Mi se već okrećemo sledećem protivniku, gostujemo u Prokuplju gde očekujem jednu od težih utakmica, rekao je za K-013 trener Marko Krstić.

Valentina Božinović, Marko Krstić

Valentina Božinović, jedna od najefikasnijih igračica utakmice, kaže da ekipa Srema nije ni malo lak protivnik:

- Ekipa Srema je jedna mlada ali jako dobra ekipa. Imaju dobre bekove i svaki njihov napad je iscrpljujuć i pun faulova. Mi smo imali dobru realizaciju i dobar napad, ali je ipak iskustvo bilo na našoj strani. Sledeću utakmicu igramo protiv Topličanina i cilj nam je da pobedimo i nastavimo niz iako je u pitanju jedan od težih protivnika, rekla je za K-013 Valentina Božinović.

ŽRK Pančevo se nalazi na prvom mestu tabele sa 12 bodova, prate ih Crvena zvezda sa 8 i Beograd sa 7 bodova.

Rezultati ostalih utakmica:

Sloga - Topličanin 28:23,
Crvena zvezda - Kikinda 28:29,
ORK Beograd - Žitorađa 34:20



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.