Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šakota pred Himki: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu - | K-013 Portal

Šakota pred Himki: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu

Šakota pred Himki: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, uoči utakmice protiv Himkija u Moskvi, izjavio je da je ruski tim jači na papiru, ali da će to morati da dokaže i na terenu.

Zvezda putuje u Moskvu posle pobede protiv Panatinaikosa (78:73) i počinje duže odsustvo od kuće.

"Posle Moskve nas očekuje put pravo u Crnu Goru (utakmica protiv Mornara u ABA ligi), pa put u Niš na Kup Koraća. Upravo iz tog razloga mi moramo da mislimo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Himki, naredni protivnik je izvanredna napadačka ekipa, vrhunski tim koji je formiran da se plasira najmanje u plej-of Evrolige.

Neće nam biti lako, njima nedostaju neki bodovi u tom proračunu i u skladu sa ambicijama koje imaju Međutim, često govorim momcima da nigde ne piše ko je bolji na papiru i da to mora da dokaže i na terenu. Da nismo imali nesrećan period sa nekolicinom povređenih igrača verujem da bismo stajali bolje na tabeli. Idemo da odigramo dobru utakmicu, polako se kompletiramo", rekao je Šakota za klupski sajt.

(Tanjug, foto: KK CZV)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.