Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STRELJAŠTVO: Dejan Pešić je četvrti senior a Aleksa Rakonjac četvrti kadet u trostavu - | K-013 Portal

STRELJAŠTVO: Dejan Pešić je četvrti senior a Aleksa Rakonjac četvrti kadet u trostavu

Streljastvo

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano treće kolo Kupa SS Srbije u disciplini trostav, na kojem je nastupalo tri takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Dejan Pešić je u osnovnom meču seniora u trostavu 3x40 metaka  malokalibarskom puškom bio prvi sa 1163 kruga, a u finalu sa 8 najuspešnijih seniora, osvojio je četvrto mesto. Medalja mu je izmakla za 2 kruga u stojećem stavu. Dejan je osvojio i 7 bodova i osigurao učešće na finalnom meču KUP SSS,sa pete pozicije među 10 najboljih seniora, koji će biti održan 7.jula  takođe u Novom Sadu.

Aleksa Rakonjac je osvojio četvrto mesto sa 581 krugom u konkurenciji kadeta u trostavu 3x20 dijabola vazdušnom puškom, a i njega je samo dva kruga delilo od medalje. Osvojio je novih 7 bodova i osigurao učešće u finalnom meču KUP SSS, sa četvrte pozicije među deset najboljih kadeta.

Nastupila je po drugi put i najmlađa kadetkinja Iva Rakonjac sa rezultatom od 552 kruga, koja se u ovoj sezoni uspešno priprema za takmičenja u narednoj godini, kada će po očekivanjima trenera Siniše Veljkovića ostvajati i medalje u ovoj novoj disciplini za kadete, trostav 3x20 dijabola vazdušnom puškom.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS