Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dejvis kup: Kukuškin bolji od Kecmanovića, Đoković igra za izjednačenje sa Kazahstanom - | K-013 Portal

Dejvis kup: Kukuškin bolji od Kecmanovića, Đoković igra za izjednačenje sa Kazahstanom

dejvis kup, kukusin, kecmanovic, djokovic, tenis

Teniska reprezentacija Srbije gubi večeras u Madridu protiv Kazahstana, nakon što je Miomir Kecmanović u prvom meču četvrtfinala Dejvis kupa poražen od Mihaila Kukuškina sa 6:7, 6:4, 6:7.

Meč između Kecmanovića i Kukuškina, 69. i 182. tenisera sveta trajao je tri sata i 18 minuta.

Već u prvom gemu meča Kecmanović je napravio brejk, ali je kazahstanski teniser vratio brejk u četvrtom gemu. Prvi set je zatim otišao u taj-brejk, u kojem je od početka do kraja prednost imao Kukuškin. Kazahstanac je poveo sa 1:0 u setovima, nakon što je iskoristio drugu set loptu i 13. gem je dobio rezultatom 7:5.



Kukuškin je bolje počeo drugi set, u kojem je do brejka došao u trećem gemu. Vodio je kazahstanski igrač sa 2:4, da bi onda Kecmanović osvojio četiri uzastopna gema. Odlučujući 10. gem trajao je gotovo 18 minuta, a srpski igrač je iskoristio petu set loptu za izjednačenje.

Kecmanović je treći set počeo brejkom u drugom gemu, dok u četvrtom gemu nije iskoristio pet brejk lopti.

Srpski igrač je u devetom gemu na svoj servis imao dve vezane meč lopte, ali je Kukuškin uspeo da ih spasi, i na kraju je iskoristio treću brejk loptu za povratak u meč. Set je odlučen u taj-brejku, u kojem je prvi do osetnije prednosti došao Kecmanović (4:1).

Kukuškin je zatim osvojio tri uzastopna poena, a srpski teniser je imao još dve meč lopte, pri rezultatu 6:5 i 7:6.

Kazahstanac je u nastavku imao četiri meč lopte, da bi zatim iskoristio petu i rezultatom 11:13 doveo svoju selekciju do vodjstva od 0:1.

U drugom meču Novak Đoković igra protiv Aleksandera Bublika, a zatim sledi dubl meč.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS