Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković ubedljiv protiv Rubljova za polufinale Torina - | K-013 Portal

Đoković ubedljiv protiv Rubljova za polufinale Torina

novak djokovic, torino turnir

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u polufinale završnog mastersa u Torinu, pošto je pobedio Rusa Andreja Rubljova sa 6:4, 6:1.

Djoković je protiv sedmog tenisera sveta slavio posle samo 67 minuta igre i tako upisao drugu pobedu u Crvenoj grupi čime je overio plasman u polufinale.

Teniseri su bili sigurni na svoj servis sve do desetog gema prvog seta kada je Djoković iskoristio prvu brejk, odnosno prvu set loptu.

Djoković je sjajnim riternom došao do ključnog poena i stavio tačku na prvi set tokom kojeg je imao stopostotnu realizaciju prvih servisa i svega četiri neiznudjene greške.

Taj izgubljeni gem kao da je potpuno poremetio Rubljova, pa je Djoković u drugom setu potpuno dominirao na terenu prepustivši rivalu samo jedan gem.

Djoković će u poslednjem kolu igrati protiv još jednog Rusa Danila Medvedeva, dok će Rubljov, koji sada ima pobedu i poraz, igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.