Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković na startu Pariza protiv Fonjinija ili Fučoviča - | K-013 Portal

Đoković na startu Pariza protiv Fonjinija ili Fučoviča

novak djokovic, turnir u parizu, tenis

Najbolji teniser sveta Novak Djoković slobodan je na startu masters turnira u Parizu, a u drugom kolu će igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Italijan Fabio Fonjini i Madjar Marton Fučovič, odlučeno je danas žrebom.

Potencijalni protivnici Djokovića u trećem kolu biće Francuzi Gael Monfis i Adrijan Manarino, u četvrtfinalu Rus Andrej Rubljov i Britanac Kameron Nori, a u polufinalu Grk Stefanos Cicipas, Poljak Hubert Hurkač i Španac Roberto Bautista Agut.

Po žrebu, ako stigne do finala, Djoković bi za trofej mogao da igra protiv Rusa Danila Medvedeva, Nemca Aleksandera Zvereva, Norvežanina Kaspera Ruda ili Italijana Janika Sinera.

Djoković je u dosadašnjih 14 učešća u prestonici Francuske pet puta bio na šampionskom postolju (2009, 2013, 2014, 2015. i 2019. godine), a s obzirom da prošle godine nije nastupao, neće braniti ATP poene.

U Djokovićem delu žreba su i Filip Krajinović, koji će za protivnika na startu turnira imati Amerikanca Rajlija Opelku, kao i Laslo Djere koji će igrati protiv kvalifikanta.

Na drugoj strani žreba nalazi se Dušan Lajović koji će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda, a ako pobedi u drugoj rundi ga čeka Zverev koji je slobodan na startu turnira.

Masters turnir u Parizu na programu je od 1. do 7. novembra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.